TIPS & TRICKS


 

Beauty Blender

 

 

Det mest revolutionerende makeup værktøj i mange sidste par år er Beauty Blenderen.

Denne æggeformede svamp hjælper med at lægge din makeup jævnt og fejlfrit.

 

Desværre ved mange ikke hvordan den skal bruges og får derfor ikke den fulde oplevelse. Her får du derfor en lille gennemgang af den optimale brug af Beauty Blenderen.

Vi bruger Beauty Blenderen fra Make up Factory der er ekstra blød, og derfor giver et smukt og let makeup resultat.

 

  • Beauty Blenderen gøres våd og vandet klemmes ud. Dette gøres et par gange til svampen er gennem fugtet. Beauty Blenderen skal herefter klemmes engang med et håndklæde eller en serviet for at få det overskydende vand ud af svampen. Beauty Blenderen virker bedst når den er fugtig, men ikke våd. Når den er fugtig suger den også mindre produkt til sig, og Foundation bliver siddende på huden. 
  • Derefter lægger du din Foundation direkte på ansigtet, på Beauty Blenderen eller på din hånd, så du kan styre hvor meget produkt du bruger ad gangen, og ikke får for meget på.
  • Blend med svampen gentagende gange med duppe-bevægelser. Beauty Blenderen må ikke trækkes eller rulle hen over huden. Der duppes let gentagende gange på det samme område, indtil makeuppen er blendet godt ind i huden. 
  • Du kan afslutte med en løs pudder eller fikseringsspray.
  • Beauty Blenderen vaskes herefter med en parfumefri shampoo eller sæbe. En babyshampoo fungerer også godt til dette formål. Læg den til tørre og pak den væk, så den ikke samler støv der kan komme i din makeup.
     

 

Ekstra tip:

 

Beauty Blenderen er også god til at fordele cremede blush eller concealer.

 

Rigtig god fornøjelse (:

  
 

BELLA BEAUTY ApS - KORNMARKSVEJ 6 ST. TH - DK 2605 BRØNDBY STRAND

TLF: 33 13 05 05 - E-MAIL: INFO@BELLABEAUTY.DK - CVR: 18475782

FIND OS PÅ FACEBOOK FIND OS PÅ INSTAGRAM